1-dags-utbildning: ”Att leda kreativa möten”

Att leda ett möte eller en workshop kräver förberedelse, men även teknik att engagera mötesdeltagarna och plocka fram deras mest kreativa sidor. Istället för att en person leder mötet och deltagarna enbart är passiva lyssnare, kan de bli aktiva medskapare och kommer att få ut mer effekt av mötet eller workshopen.

Under dagen går vi igenom olika kreativa övningar och verktyg som skapar delaktighet och engagemang. Exempel på hur man kan starta eller avsluta ett möte på ett interaktivt sätt samt konkreta verktyg för planering, förberedelse, genomförande och efterarbete för möten och workshops.

NÄR: 19/9 10.45 – 17.00
KOSTNAD: 1600:- för medlemmar, 2500:- för icke medlemmar.
VAR: Östsvenska handelskammaren, Linköping
ÖVRIGT: Lättare lunch serveras samt em. kaffe
ANMÄLAN: Senast 12/9

Om du vill anmäla dig till utbildningen men hellre vill få den fakturerad så mailar du bara din anmälan till faktura@marknadsforeningenost.se